Ding 4 ; Zelfs Jane Austen heeft een RSS

Niet zo'n moeilijke oefening om te beginnen. Google reader opent meteen met mijn gmail account. Het plakken van een URL is een fluitje van een cent en ik zie de berichten van mijn mede bloggers al binnenkomen.
In het verleden heb ik al eens eerder geroken aan de RSS, maar eerlijk gezecht was ik wat te lui om al die berichten te volgen. Maar de presentatie van Edo overtuigde mij ervan dat het ook veel tijd kan uitsparen. En om in de sfeer van mijn blog te blijven, kun je Jane Austen ook via RSS volgen? Even googlen "Jane Austen" + RSS en ja hoor, als eerste treffer een themapagina van de New York Times over Jane.

Deze zal mijn mailbox niet doen overstromen met berichten die ik moet lezen. De laatste post is van juli 2011. Ik heb ook ht RSS symbool van deze pagina aangeklikt en toegevoegd aan de feeds van internet explorer. Maar eens kijken wat ik makkelijker vindt.

3 opmerkingen:

  1. Good old Jane goes modern ;-)
    Leuk dat je het niet als moeilijk ervaart. Veel mensen hebben er moeite mee om het concept en de werking te doorgronden. Het is het onbekende goud van het internet. Een soort Haarlemmer olie. Niet sexy, maar oh zo handig.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het grappige is dat ik via Google Reader op deze post geattendeerd werd. Een feed over een feed
    ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. He Wil,

    Mijn schoonzus heeft ook wat met Jane, maar minder met RSS. Ik geef het aan haar door.

    BeantwoordenVerwijderen